Journey – a book from the Guy with the Hook…the pre-order

Finally, I can reveal a long and well-kept secret which I know for almost a year now. Somewhere around the autumn of last year, when the whole world was locked down and in a pandemic crisis – I created the idea to write down some of my personal experiences out of my traveling around the world in the past years. I traveled a lot and have seen so many beautiful cultures, people, rituals, nature, cities, etc. While in lockdown, it made me realize what a fantastic privilege it is to travel and what an experience it is to grow in life. From these travel stories came the idea to connect them with crochet designs.

Eindelijk mag ik een lang en goed bewaard geheim onthullen. Ik heb het bijna een jaar bij me mogen dragen . Ergens rond de Herfst van 2020 toen de wereld op slot ging en we in een pandemie raakten – onstond het idee om wat persoonlijke reisverhalen op te schrijven vanuit al mijn reizen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik reisde veel en heb zoveel mooie culturen, mensen, rituelen, natuur, steden etc. mogen zien. In lockdown leerde ik realiseren hoe waardevol en een groot privilege het is om te kunnen reizen. het liet me groeien en het was waardevol dit eens op te schrijven. Vanuit deze verhalen kwam ook de gedachte hier gekoppelde haakpatronen bij te ontwerpen.

I pitched this idea at publisher Livre de Louise which is a Dutch publisher in crafting books. She heard me, and within one week, we concluded a book would be there. I started working on patterns with a secret test group. When all of the writing and charting were done, my job was done for the moment.

Ik legde dit idee voor bij uitgeverij Livre de Louise, welke een Nederlandse uitgeverij in hobbyboeken is. Ze las mijn pitch en binnen een week waren we eruit – er zou een boek komen. Ik begon te werken aan de patronen met een groep mensen in een geheime test groep. Toen al het schrijven en uittekenen klaar was, was mijn werk eventjes klaar voor het moment.

Last May, we had two days in the photo studio to create the most beautiful photos of the projects. Together with Loes (the publisher), she made two vlogs about these days, which were so much fun to experience. You can still watch them on my social media accounts. The photo work is done by the fantastic Peggy Jansen and styling by the lovely Claire Eversdijk.

Afgelopen Mei waren er twee dagen in de foto studio om de meest fantastische foto’s te maken van de projecten uit het boek. Samen met Loes van Livre de Louise maakte we twee vlogs om deze dagen vast te leggen en het plezier wat we hadden te delen. Je kunt deze filmpjes ook nog terug zien op mijn social media accounts. Het fotowerk is geschoten door de fantastische Peggy Jansen en de styling is gedaan door de geweldige Claire Eversdijk.

And finally, the moment has come to present the cover of the book. This will give away one of the larger projects in the book. With the cover, I also offer a pre-order for the book. As the book will be released on September 21, 2021 – it is time to promote it. From this very moment, I have uploaded the pre-orders of the book to my webshop. As the book will appear in a Dutch and English version, both options are listed individually. All the further information about the book can be found in the shop (click on the image to visit the shop) :

En nu dan eindelijk is het moment gekomen om de cover van het boek te presenteren. De cover zal één van de grotere projecten uit het boek onthullen. Met de cover is het ook tijd om bekend te maken dat ik de reserveringen voor het boek online heb gezet. Het boek zal op 21 September 2021 verschijnen en het is tijd voor promotie. In mijn webshop heb ik de reserveringen online gezet. Let wel op bij het bestellen welke taal je kiest – het boek komt namelijk in zowel Nederlands als Engels uit. Alle verdere info kan je terug vinden in mijn winkel (klik op de afbeelding om naar de winke te gaan):

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: