The Windblower Case : Rainbow edition ( FREE pattern ) out now…

file5-46

Yes! It is time to announce another free pattern from my hand. As I had Some Scheepjes Skies Heavy left it couldn’t take long before i would do something with it. And so I can present the Windblower Case pattern. A beautiful case which I created to sleeve around my just new Ipad. However, you could easily fill it up with something else like crochethooks or scraps of yarn. Maybe a journal or a some precious items. I hope you like it and will enjoy this new pattern !

Yes! Het is weer tijd om wederom een gratis patroon van mijn te delen met jullie. Ik had nog wat Scheepjes Skies Heavy over en het kon dan ook niet lang duren voordat ik daar wat mee zou doen. Ik kan dan ook met trots het Windblower Case patroon presenteren. Een prachtige etui welke ik maakte voor mijn nieuwe Ipad. Maar hij is natuurlijk ook prima te gebruiken voor andere doeleinden zoals je haaknaalden, restjes garen of wellicht een journal of andere kostbare spulletjes. Ik hoop dat jullie het patroon dan ook weer mooi vinden en er gretig gebruik van zullen maken.

file7-29

The name of the pattern is of course inspired on the lovely windy, spirals you crochet on the outside of the case. But as example i crocheted a special edition. The Rainbow edition to be exact. I felt it was time to make a contribution to #pridemonth. Last month it was America, this month it will be the UK and next month it is here in Amsterdam. As a part and supporter of the LGBTQ community i felt it would be a nice add to set this pattern totally in this theme. I think we need to respect, support and cherish each other in this world to make it a better place and with these things comes diversity and acceptance. Not only in the real world, but also in the crochet community. I think we all need to be who we want to be as we are all born in the way you present yourself in life. The big key is to live next to each other, not judging each other and most of all respect each other. Even if your not okay with it, but no matter who we are, what we belief or what age, race or gender we are, accept another just the way he/she is.

De naam van het patroon is uiteraard geinspireerd op de wind-achtige, spiraalvormige haaksels die op de buitenkant van de etui komen. Maar als voorbeeld haakte ik een speciale editie – de regenboog versie om precies te zijn. Ik vond het tijd dat ook ik een iets gaan opdragen aan #pridemonth. Vorige maand was dit in Amerika, deze maand is het in Engeland en volgende maand is het ons eigen landje. Als een deel en supporter van de LHBTQ community vond ik het juist een keer leuk om dit patroon hier aan op te dragen. Ik denk dat  we  elkaar moeten respecteren, ondersteunen en lief hebben om deze wereld een betere plek te maken. En met dat gegeven komt acceptatie en diversiteit. Niet alleen in de echte wereld, ook in de haakwereld. Ik denk dat iedereen moet kunnen zijn wie hij is want we worden allemaal geboren op de manier waarop we ons zelf later presenteren. De “key” is dan ook naast elkaar te leven, elkaar niet te beoordelen en boven al elkaar te respecteren. Zelfs als je iemand niet goed keurt, het maakt niet uit wie je bent, wat je gelooft, welke leeftijd, ras of geslacht je hebt, accepteer een ander en veroordeel niet. 

file4-56

Well so far the story behind the pattern. Now the pattern itself. It is a super simple pattern made out of Sc’s and Hdc’s. The only hard part is the surface crochet part on it. But…the pattern holds a good step by step tutorial to show you how to do this. It needs some creativity and graphic insight from your own but it isn’t as hard as it seems.

Tot zover het verhaal achter het patroon. Nu het patroon zelf. Het is een super simpel patroon gemaakt uit vasten en halve stokjes. Het enige moeilijke zou het haken op het oppervlakte van het werk kunnen zijn. Maar…het patroon heeft een goede stap voor stap fotosectie welke je laat zien hoe dit te doen. Uiteraard is een beetje creativiteit en inzicht benodigd vanuit jezelf. Maar het ziet er moeilijker uit dan dat het is.

file6-39

The pattern needs a 6,0mm crochet hook and a hank of Scheepjes Skies Heavy. Besides that you need some scraps of Scheepjes Catona. The finished size of the case will be approx. 25 x 20 cm / 10 inches x 8 inches.

Voor het patroon is een 6,0mm haaknaald nodig en een streng Scheepjes Skies Heavy. Naast dat heb je enkel wat restjes Scheepjes Catona nodig. Het uiteindelijke formaat van de etui is ongeveer 25 x 20 cm.

file5-47

Alright, time for the pattern. Here is a PDF file to download in English ( US terms ) and a PDF file in Dutch.

Oké, tijd voor het patroon. Hier is een PDF file om te downloaden in Engels ( US terminologie ) en een PDF file voor het Nederlandse patroon.

The Windblower Case crochet pattern – English

The Windblower Case crochet pattern – Dutch (NL)

Of course as always, if you like what i do you can support me by buying me a coffee. This way you support me so i can publish more free patterns. Of course there is no obligation and when you do, what you give is totally up to you.

Uiteraard als altijd, als U het kan waarderen wat ik doe is er een mogelijkheid tot het schenken van een kopje koffie. Op deze manier is het mogelijk vaker gratis patronen te verstrekken. Uiteraard is dit geen verplichting en geheel vrijwillig. En als u besluit wat te geven, dan is het totaal aan U wat U geeft. 

kofi4

file3-64

file1-67

As this is a free pattern, please contact me if you want to have commercial goals with this pattern as a company or retailer.

All copyrights and terms of use are with me. So please do not copy, share or take advantage of this pattern. Since the beginning of 2019 i use the international copyright rules and terms which apply to countries to all over the world. This also includes countries who didn’t agree or working along with this accord. As last months and years it is a very common thing crochet patterns and designs are stolen away from designers including me, i have no other choice to tighten up the copyright validation. If noticed in what way like shared in Telegram/Whatsapp groups, social media, secret groups or websites legal actions will be taken against it.

Feel free to sell made items out of this pattern. I would love if you tag or make a reference to me as a designer when showing your wip’s or finished projects. Please use the #windblowercase on social media to share this pattern all in one simple search.

Last but not least, thank you so much for making this pattern. A lot of effort, time and creativity are in this little piece of art and every single thing that comes out of it makes it all the work so worth it.

Omdat dit een gratis patroon, neem alstublieft eerst contact met mij op als u het patroon wilt gebruiken voor commerciele doeleinden als onderneming of retailer.

Alle copyright en de rechten zijn eigendom van mij. Daarom het verzoek dit patroon niet te kopieren, delen of er misbruik van te maken. In welke manier dan ook, of dit nu op social media, geheime groepen, Whatsapp of Telegram apps is, dit is strikt verboden. Als er misbruik wordt waargenomen zullen gerechtelijke stappen worden ondernomen.

Het is toegestaan afgemaakte projecten met dit patroon te verkopen voor eigen doeleinden. Ik zou het leuk vinden als u mij als ontwerper tagt of een verwijzing maakt wanneer je je werk in wording of afgemaakt laat zien op publieke kanalen. Gebruik alstublieft de #windblowerscase op social media om de resultaten van dit patroon slechts onder één simpele zoekterm te verenigen.

Als laatste, hartelijk dank voor het maken van dit patroon. Er is een hoop tijd, energie en creativiteit in dit stukje kunst gestoken en iedere nieuwe versie die uit dit patroon voortkomt maakt het dit allemaal waard.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: