The Guy with the Hook shop is open !

The time has finally come! I can proudly say that another milestone has been reached. A few years ago I started the Guy with the Hook from the idea … well let me try something. But I could never have imagined what all this would produce. As I already mentioned, 2021 is the year of the highlights and today I can finally announce the start of this: The Guy with the Hook Shop is open !!!!

Ein-de-lijk is het zover ! Ik mag met trots zeggen dat er weer een mijlpaal is bereikt. Een aantal jaren geleden startte ik the Guy with the Hook vanuit de gedachte…ach laat ik eens wat proberen. Maar ik had nooit voor mogelijk kunnen houden wat dit allemaal voort zou brengen. Zoals ik al melde is 2021 het jaar van de hoogtepunten en vandaag mag ik dan eindelijk de start hiervan aankondigen : The Guy with the Hook Shop is open !!!!

For months I had run into problems with the platforms through which I sold my patterns. So it was time to tackle this by building a place of my own that would solve this. In addition, it was a must to also start selling materials for my patterns. It was therefore not difficult to become a Scheepjes dealer, as I always work with this yarn and was a Friend of Scheepjes. And now, after months of hard work, I can finally open the online doors. We kick off with a fun promotion – namely a 25% discount on all digital patterns! Feel free to take a look at my small new world! We have very nice and unique items, many payment options and worldwide shipping! The shop is in Dutch and English – just tap the little flag in the top corner.

Al maanden liep ik tegen problemen aan met de platforms via wie ik mijn patronen verkocht. Het werd dus tijd om dit aan te pakken door een eigen plek te bouwen die dit zou oplossen. Daarnaast was het een must om ook materialen voor mijn patronen te gaan verkopen. De keuze was dan ook niet moeilijk om Scheepjes dealer te worden, aangezien ik altijd werk met dit garen en Friend of Scheepjes was. En nu, na maanden hard werken mag ik dan eindelijk de online deuren open gooien. We trappen af met een leuke actie – namelijk 25% korting op alle digitale patronen ! Neem gerust een kijkje in mijn kleine, nieuwe wereld ! We hebben hele leuke en unieke items, veel betaalmogelijkheden en wereldwijde verzending !

https://www.theguywiththehookshop.nl

2 gedachten over “The Guy with the Hook shop is open !

Voeg uw reactie toe

  1. Hi from France, Once again, my congratulations on opening your store, it’s amazing!🎈🍾🎉 I looked and I love your choice of stitch markers ❤😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Howdy from Virginia, USA. Orders are processed quickly. Awesome customer service, prompt replies. So many unique items. Best wishes for great success!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: